Telt keblű nők |
Bátor telt keblű nöket keresek. |
Válasz a(z) 2. üzenetre:és milyen szellemes regválasztás: farkinca :napersze: édes isten...
Válasz a(z) 1. üzenetre:csak a nőknek tetszik
Válasz a(z) 5. üzenetre: Nem? Akkor az amcsi filmekben sem mindenki egymás testvére, akik azt mondják, hogy "bro"? De hülye vagyok, baszki... Mindkettő ugyanolyan rém szakadtnak néz ki. :-) (lásd: idióta tetkók, főleg a hason lévő...)
Válasz a(z) 4. üzenetre: Nem vagyok a tesód. Semmi köze a mellekhez. Egyszerűen sokkal erotikusabb a duci csaj. A másik meg szakadtnak néz ki.
Válasz a(z) 3. üzenetre: A jobb oldali képen egy kb. 60 kilós nő látható. Ebben mi a befogadhatatlan a számodra, tesó? Talán azért kellene egy 10-est felszednie, mert negyedakkorák a mellei, mint a bal oldalinak? Ne bomolj... :-)
Válasz a(z) 2. üzenetre: Valószínűleg a képen lévő hölgy számára is az arany középút lenne az ideális. (feltételezve, hogy nem fotoshopos kamu az egész) De ízlések és pofonok...
Válasz a(z) 1. üzenetre: Momentán nekem... Akkor is, ha a "jobban tetszik" alatt olyasmit értesz, hogy pl. melyikükkel bujálkodnék szívesebben, nem csak azt, hogy vagyok-e annyira konform, beszari sznob seggfej - sajnos ilyesmit még én sem tudok levetkőzni magamról - hogy melyikükkel mennék szívesebben strandra vagy moziba... (Amúgy roppant pikáns, hogy óvatlanul rákattintok a "telt keblű..." hívószavakra, és nullából egy péniszt nyomnak az arcomba...)
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/176141.jpg Jobb híján ide írom. :napersze: Már kiakadtam egy másik idióta fogyókúrás reklámon, de most mivel ezt is állandóan a képembe nyomják, fel kell, hogy tegyem a kérdést: Ki az a (nem írok jelzőt) f@sz akinek a vékony csaj jobban tetszik? :o