Jonathan C. fan clubb :) |
Nyumjuk keményen!! |
<3
nyomjad
jona !Isteni a tested, hát még a feneked!jó lenne bírkózni veled, és izmaid alatt szenvedni!!
zax igazad van
Én voltam vele többször is, nagyon kedves és nagyon jó pasi Keményen nyomja ha azt kéred de gyengéd is tud lenni
szerintem jó pasi, én kiróbálnám vele. Véleményetek van?
Kedves és intelligens fiatalember! Csak ajánlani tudom őt!
Én kipróbálnám, de azt hallottam hogy egyáltalán nem kedves a "vendégeivel". Egy ismerősöm mondta aki meglátogatta... :-P
Hello! van itt vki aki már próbálta a pasit? kiváncsi lennék milyen!!!!
veszprémi molett csajok hol vagytok...nevem micubishi keress réám .nembánod meg
nagyon ott vagy johny!!!!
nagyon kedvellek ...
Ebben sajnos semmi jó nincs. 1. A tulaj nem nézi a saját fórumát. 2. A fórumba értelmetlen dolgokat írogattok.
Válasz a(z) 14-es üzenetre: Csak tudnám mi a jó abban, hogy egy vendég beíró válaszolgat a bejegyzőknek. Mert szerintem ez az oldal leginkább arra lett kitalálva, hogy mikor Johni idetéved ő válaszoljon a bejegyzésekre ha akar. De lehet én tévedek. Bár elég fura fórumoldal, ahol két ember tett eddig igazi bejegyzést, a harmadik meg kioktat mindenkit aki idetéved, és magát szórakoztatja ezzel. Részemről a témát lezártam.
Válasz a(z) 13-es üzenetre: Nem hinném, hogy a korrektúrázásért fizetnem kellene. A művészúrral semmi bajom nincs ám, az örömszerzést ne silányítsuk már állati szintre ezzel a kufricolás dologgal.
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Fogyatékos aki írja. Elolvastam a soraid, csak marhára nem érdekelnek. Amúgy meg mindegy, hogy a "művészúr" elolvassa - e a soraim, vagy sem. A lényeg úgyis a kufircoláson van, és mivel már beszéltem vele tavaly, így ismerem az árait. Ha annyira akarod, hogy odafigyeljen rád fizess neki. :-P
Válasz a(z) 11-es üzenetre: Még egy olvasni képtelen fogyetékos.
Szexi pasi vagy. Lehet egyszer bevállallak egy menetre. :-D
Jajj ez a hízelgés, de minek. A szép testet észreveszitek a "nyumást" meg nem? Nézni, látni, értelmezni, érezni. Ez a sorrend.Nem kéne megrekedni a nézésnél. Amúgy meg felesleges beírni ide úgy sem nézi a művészúr, mert ha nézné már rég tökönrúgott volna a nyumás miatt. :-)
szia! nagyon szép formás a tested! Gratulálok!! és sok sikert kívánok az éltben !!
Nyumjuk Jony, csak így tovább.
a nyumás, ez megy csak, de az nagyon...
Még mindig csak nyumjuk?
És már megint a véget nem érő nyumás.
És még mindig nyumjuk, de még hogy.
És egyre csak nyumjuk, és keményen bizony. Nyumjuk nyumjuk.
Még mindig nyumjuk :-)
Nyumjuk bezony.